Web Development Services

Servicii de dezvolatre și creare web site

Avem experientă in crearea unui web site promoțător pentru a ajuta clienții noștri să atingă potențialul maxim. Puneți afacerea ta online, pentru a primi mai multe vînzări și clienți potențiali.

Experții noștri îți pot elabora un web site de la cel mai simplu și pînă la cele mai complexe. Lucrăm pe mai multe platforme de programare, PHP, Java, .NET precum și cele mai populare CMS-uri ca Wordpress, Magento, Prestashop, Drupal. Vă putem crea un site web de la zero și pănă la optimizare internă a sitului, obținînd rezultate remarcabile în motoarele de căutare.

Oferim o gamă largă pentru clienții noștri în soluțiile e-commerce. Putem crea un internet magazin care să vă aducă vînzări. Crearea unui internet magazin bine pus la punct îți poate realiza așteptările. Putem crea aplicații mobile sau aplicații pentru facebook. Noi vă vom ajuta cu orice tip de dezvoltare web de care aveți nevoie pe tot parcursul colaborarii noastre.

Soluții E-commerce

Creare internet magazin la cheie. Creare unui online magazin de succes.

CMS, WordPress, Drupal

Crearea unui web site cu un sistem de management (CMS) care vă permite să gestionați conținutul site-ului eficient.

Creare aplicații Android/iOS

Creare și dezvoltare aplicații pentru dispozitive mobile Android. Creare aplicații iOS (iPhone, iPad).

Creare aplicații Facebook

Dezvoltare și creare aplicații pentru Facebook, creare aplicații pentru concursuri în rețele de socializare.

Soluții Email marketing

Dezvoltare software pentru email marketing pentru a crea, trimite și urmări campaniile de e-mail - și pentru a obține rezultate.

PHP și JS development

Oferim servicii de dezvoltare site web în: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

Proiecte realizate

See all projects
Effective Web Development Solutions

Cross-platform și creare web site responsive

Noi efectuăm o testare amplă pentru fiecare proiect în parte, compatibilitatea cu cele mai populare browsere șisisteme de operare înaintea de lansare a oricărui site web. Optimizăm structura internă a sitului web utilizînd cele mai bune practici SEO (SEO ready). Înșăturarea tuturor greșelelor HTML5 sau CSS3, și utilizarea meta tag-urilor necesare pentru promovare SEO.

Mediul de testare securizat pentru proiecte web

Folosim aplicații specializate pentru a testa în timp real structura și arhitectura sitului web, de aceia, veți avea acces la o interfață specializată pentru a monitoriza sau interveni cu sugestii și necesității pe tot parcursul de creare a unui aplicații web. Este important să știi cum merg lucrurile de aceia ne gîndim la clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Spune-ne despre ideile sau proiectul tău

Și noi în cel mai scurt timp vom reveni cu soluții utile pentru tine

Valorifică puterea deplină a experților noștri, contactează-ne și obține un site web cu un sistem de gestionare personalizat care să ți se potrivească nevoilor și cerințelor.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]