Cum să utilizați Google+ pentru a îmbunătăți traficul de căutare!

Nici un comentariu

După aproape doi ani de la lansarea oficială a Google+ a devenit absolut clar impactul acesteia asupra rezultatelor căutării. Din acest moment, volumul de trafic din celebrul motor de căutare Google nu depinde numai de metodele tradiționale de optimizare SEO.

Acum, la rezultatele de căutare a început să influențeze un nou aspect – personalizare. Aceasta este problema majorității în ultimele luni și anume modul de a lucra cu acest nou aspect de căutare pentru a crește traficul, și totodată, să continue livrarea de conținut de calitate.

Mai jos veți găsi câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți cantitatea de traficul de căutare cu ajutorul Google+.
În primul rând, încercați să vă gîndiți la Google nu ca un motor de căutare, dar ca o pagină web obișnuită. Știu că aceasta este o afirmație ciudată, dar vom încerca să explicăm aceasta în următorul aliniat.

Înaintea apariției Google+, rezultatele căutărilor în motorul de căutare Google era format de regulă după următoarele principii: cîștigătorul = cuvinte cheie + backlink-uri spre site + conținut de calitate + concurența.

Odată cu apariția Google+, această formulă a încetat să funcționeze. Acum, pentru a aduce trafic de căutare relevant din Google este importantă și activitatea dvs. în Google+.

Anterior, Google urmărea apariția de noi site-uri, fără istorie, care erau în conformitate cu normele Google, și le genera trafic.
Astăzi este invers. Cu cît mai multă autoritate, atenție și influență aveți asupra publicului, cu atît vor fi mai bune rezulatele dvs. în căutare.

Pentru trafic suplimentar trebuie să vă conectați la Google+. Cu cît mai activ veți fi pe Google Plus, cu atît mai mari sînt șansele dvs. de a obține mai mult trafic din rezultatele căutarilor Google.

Deci, cum vă puteți începe imediat participarea în mod activ pe Google Plus?

3 metode de a crește trafic folosind Google+

Mai întâi de toate, încercați să atrageți clienții dvs. în Google+. Adăugații în cercurile dvs. Utilizați cercurile publice existente, în care sînt clienții și abonații dvs . Printre utilizatorii sistemului există o mulțime de utilizatori la care accesul la cercurile lor este absolut gratuit.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați cercuri existente în lista dvs. de interese. Pentru aceasta puteți utiliza lista intereselor publice.

În al doilea rând , să vă alăturați comunităților Google+ relevante. Dacă doriți să găsiți cele mai bune perspective pentru afacerea dvs. Dacă ați participat vreodata la un grup, forum sau pe Facebook , puteți utiliza cu ușurință o comunitate Google+.
În al treilea rînd, adăugați numele dvs. de autor (Google Authorship). Unul dintre lucrurile pe care Google a început să-l implementeze pentru ai ajuta pe bloggeri să crească relevanța lor de căutare cu caracter personal. Dacă dvs. sau afacerea dvs. are un blog, atunci trebuie să vă alaturați la Google Authorship, aceasta duce la creșterea autorității dvs. și întreg spectrului de căutare Google.

Toate acestea sînt încă în faza inițiala. În curînd veți auzi noi și noi măsuri de înbunătățire a traficului relevant. Deci, este bine să nu pierdeți timpul și să începeți să implementați.

Un blog SEO pentru tine

Vom pune la dispoziția ta cele mai recente noutăți din marketingul online, despre promovare SEO, Google Adwords, campanii de publicitate online, remargenting și tot ce este mai util pentru tine.

Ads by Google

Înscrie-te pentru noutăți!

Solicită o consultație

Pentru că suntem specialiști în domeniul marketingului online, parteneri Google, Microsoft (Bing), Yandex, vrem să te ajutăm Gratuit să obții cele mai bune rezultate pe piața online și ofline. Solicită acum un apel telefonic sau o analiză SEO absolut Gratuit. Vrem să obții succesele dorite!

More from our blog

See all posts