5 pași necesari de implementat pentru a avea un site web de succes și o afacere prosperă

Nici un comentariu

Mediul online devine din ce în ce tot mai activ, de aceia, cînd ne planificăm să ne extindem afacerea online tot mai mulți dintre noi fac o serie de greșeli și nu abordează o strategie corectă. De aceia, vreau să vă sugerez niște idei de bază de care ar fi bine să țineți cont.

Primul lucru de la care ar trebui să începem este:

1.       Determinarea obiectivelor generale.

Din start, înaintea creării unui site web, trebuie să știm clar ce asteptări avem noi de la acel site, ce trebuie să conțină, și totodata ce vom dori în viitorul apropiat să implementăm în el. Identificarea canalelor de promovare. Trebuie să vă gindiți cu un pas înainte spre viitor.

2.       Înpărțirea bugetul alocat

Cînd vine vorba bugetul pe care vrem să-l alocam pentru crearea unui site web ne concentrăm doar la bugetul alocat pentru crearea propriu zisă a paginii web și nu gestionam corect bugetul. Ar fi bine să știm că pe lîngă faptul că avem un site web bine structurat și de o calitate înaltă mai avem nevoie și de trafic relevant și potențiali clienți, că de fapt acest factor din urmă contribuie cel mai mult la veniturile noastre în viitor. De aceia, trebuie să înpărțim bugetul cel puțin în:

a)      Bugetul pentru crearea sitului web nu trebuie să depășeasca 50% din suma totala alocată

b)      Bugetul alocat pentru promovarea serviciilor, produselor sau a afacerii noastre.(Aici avem o serie de modalități, fie ele online, rețele sociale, motoare de căutare, diferite situri web, sau offline, TV, radio, panouri publicitare)

 3.       Studiul de piață vizată și concurență

Următorul pas ar fi studiul de piață online, analiza concurenței, determinarea potențialilor clienți și identificarea metodelor corecte de promovare online reeșind din analize reale. De multe ori noua ne place una dar potențialilor noștri clienți le place alta, de aceia, ar fi bine să oferim clienților noștri ceia ce vor ei și nu ceia ce vrem noi.

4.       Adăugarea de informație necesară, relevantă și calitativă

Cînd ajungem la etapa “Ce va conține situl nostru?” trebuie să știm că aceasta este un factor foarte important, pentru că, anume această informative va fi difuzată potențialilor nostril client. Cu cît mai relevantă pentru căutările clienților nostril, cu atît mai bine pentru noi. Odată venit pe site, clientului trebuie să-I fie clar ce poate gasi aici, cît îl va costa un produs sau serviciu final oferit de dvs. daca acesta este un site commercial. Ce modalități de plată, livrare aveți. Ce părere au alți utilizatori despre dvs. Toată această informative trebuie să fie clară și vizibilă.

5.       Monitorizarea evoluției

După ce totul merge și a trecut o perioadă de timp nu prea mare, în care dvs. ați monitorizat cu atenție evoluția dvs., statistici despre utilizatori, banii cheltuiți și veniturile obținute, este timpul să revizuiți tot și să vedeți dacă planul dvs. este unul profitabil și să acționați în cele mai profitabile direcții.

Cu toate că acesta este un plan general pe care trebuie să-l urmați, sînt multe cazuri în care necesită o planificare personalizată cu unele devieri. Dar, nu uitați, o abordare corectă îți adduce un venit garantat în afacerea ta online.

Un blog SEO pentru tine

Vom pune la dispoziția ta cele mai recente noutăți din marketingul online, despre promovare SEO, Google Adwords, campanii de publicitate online, remargenting și tot ce este mai util pentru tine.

Ads by Google

Înscrie-te pentru noutăți!

Solicită o consultație

Pentru că suntem specialiști în domeniul marketingului online, parteneri Google, Microsoft (Bing), Yandex, vrem să te ajutăm Gratuit să obții cele mai bune rezultate pe piața online și ofline. Solicită acum un apel telefonic sau o analiză SEO absolut Gratuit. Vrem să obții succesele dorite!

More from our blog

See all posts